• blank
  • blank
  • blank
blank

Новиот бренд на TredA- Remove ги менува правилата за депилација. Земајќи го во предвид целиот процес кој дава успешни резултати, Remove Ве води низ три фази на успешна депилација: „Припрема за депилација“, „депилација“ и „после депилација“... Remove е бренд за самоуверени луѓе кои го перцепираат животот на различен начин, ставајќи приоритет на иновацијата на различните производи за депилација.

Повеќето производи ги осигурува со патентирање. Remove има намера да им понуди на корисниците лесна, пријатна и успешна депилација низ своите иновации.

blank

Компанијата е основана 2006 година и е фокусирана главно на производите кои се на база на квалитетен восок од природни масла. TredA настојува да ги разбере потребите на купувачот, т.е. kористи технологија како би овозможила најдобар квалитет на производите со прифатлива цена.

Денес, TredA им го олеснува животот на потрошувачите со Blenior и Remove брандовите и обезбедува тие да бидат дел од пријатен процес на депилација.

Продолжува да истражува како би ги направил среќни милиони на купувачи во Турција и ширум светот. Низ својата палета на производи која се обновува и проширува од ден на ден, TredA мисли глобално и делува локално проучувајќи ги потребите на купувачите во својата земја.

НАШИ СЕРТИФИКАТИ

Серификати за Дерматолошки тестови

blank
ISO 22716: 2007 GMP
blank
FSC
blank
Halal Certificate

© REMOVE е бранд на TredA. 2016⎪www.tredafmcg.com