• blank
 • blank
 • blank

After Wax Cleaning марамици за чистење


Практични, за еднократна употреба и хигиенски!

Remove After Wax Cleaning марамици се збогатени со растителни масла кои го чистат остатокот од восок на кожата. Еднократната марамица осигурува влажност на кожата со природното масло Brassica Napus и овозможува основна нега.

 

 • Формулата е збогатена со растителни масла.
 • Еднократно пакување за едноставна употреба
 • Има Brassica Napus масло кое дава влажност и ја негува кожата.
 • Хигиенски
 • Без парабени и минерални масла.
 • Дерматолошки тестирано
 • 20 Remove марамици за после депилација
 • Отпакувајте една марамица од кутијата.
 • Масирајте и исчистите го депилираното подрачје со марамицата со специјалното растително масло.
 • Специјалната формула ја негува кожата и и помага да го врати својот првобитен облик.
 • Не ја мијте кожата после депилација.
 • Доколку Ви пречи влажноста, можете да го исушите местото со хартиена марамица или памук.
blank
 • Лице
 • Под пазуви
 • Раце
 • Бикини зона
 • Нозе
 • Тело

* Сите делови од телото освен осеТливата зона околу очите.

* Делови каде восокот не би требало да се употребува.

 • Пред секоја употреба, тестирајте го производот на мала површина од кожата како би се отстранила можностa од појава на алергија. Доколку немате никакви нуспојави во 24 часа, можете да го употребувате производот. Доколку осетите пецкање, чешање или затегање на кожата тоа значи дека сте алергични. Во тој случај исчистете го пределот и измијте го со ладна вода.
 • Во случај на контакт со очите и устата добро исплакнете со вода.
 • Чувајте ги на собна температура и темно место, вон дофат на деца.
 • За надворешна употреба.

НАШИ ПРОИЗВОДИ

© REMOVE е бранд на TredA. 2016⎪www.tredafmcg.com