• blank
 • blank
 • blank

Крема за отстранување на влакна


Лесно ослободете се од несаканите влакна!


blank Нормални кожа
blank Осетлива кожа

Кремата овозможува на едноставен начин да се ослободите од несаканите влакна со едноставен апликатор. Кремата може да се користи веднаш и безбедно после отстранување на капакот за разлика од класичните бричеви.

Ефикасна за секаков тип на влакна: тенки, дебели, долги, кратки, темни и светли. Кремата помага да имате мазна и мека кожа со 2 вида на креми за: „нормална кожа“ и „ осетлива кожа“.

 

 • 2 вида на крема: За „нормална кожа“ и „осетлива кожа“
 • За лице и тело
 • Дерматолошки тестирано.
 • 1 масажна глава за лесна употреба
 • 1 крема за депилација во туба од 50мл
 • 1 шпатула

Пред употреба:

 • Пред употреба прочитајте и следете ги упатствата на и во пакувањето.
 • Погрижете се Вашата кожа да е сува и чиста.
 • Не користете го производот ако имате рани, иритација или било каков вид на изгореница или дерматолошки проблем со кожата.

Употреба:

blank Отстранете го капачето и ставете ја кремата директно на влакната во една линија.
blank Употребувајте го апликаторот на тубата за рамномерно нанесување на кремата.
blankОткако ќе делува 6 минути, со шпатула отстранете ја кремата. Не држете ја кремата на кожа повеќе од 10 минути.
blank Измијте ја кожата со чиста вода на крајот од процесот.
blank
 • Лице
 • Под пазуви
 • Раце
 • Бикини зона
 • Нозе
 • Тело

* Може да се употребува за сите делови на телото.

* Делови каде восокот не би требало да се употребува.

 • Сочувајте го надворешното пакување и следете ги упатствата.
 • Не држете ја кремата повеќе од 10 минути.
 • Не нанесувајте на иритирана кожа.
 • Пред секоја употреба, тестирајте го производот на мала површина од кожата како би се отстранила можност од појава на алергија. Доколку немате никакви нуспојави во 24 часа, можете да го употребувате производот. Доколку осетите пецкање, чешање или затегање на кожата тоа значи дека сте алергични. Во тој случај исчистете го пределот и измијте го со ладна вода.
 • Немојте да ставате сапун или производи кои содржат алкохол 2 часа по депилацијата.
 • Не ставајте ја на подрачја кои се бричени пред 72 часа.
 • Посоветувајте го Вашиот лекар во случај на бременост или менструација.
 • Не мијте со топла вода.
 • Во случај на контакт со очите и устата, добро измијте со вода.
 • Чувајте ја на собна температура и темно место, вон дофат на деца.

НАШИ ПРОИЗВОДИ

© REMOVE е бранд на TredA. 2016⎪www.tredafmcg.com