• blank
 • blank
 • blank

Pain-less
Пред-депилациски спреј


За безболна депилација

Уживајте во опуштена и безболна депилација! Лесна абсорпција, освежувачка формула после која немате чувство на масло на кожата. Спреј со природен анестетик кој овозможува сигурна и безболна депилација со формула добиена од природни растителни масла. Овозможува да се намали непријатното чувство кое може да се јави при депилирање, како и да се спречи појавата на осип, црвенило и иритација на кожата после депилација.

Pain-less пред-депилацискиот спреј е практичен и овозможува сигурни и хигиенски услови на процесот на депилација.

Pain-less пред-депилацискиот спреј за безболна депилација, без парабени и минерални масла е патентиран производ и сите права се зачувани.

blank

 

 • Ја смирува и негува кожата пред депилација!
 • Без парабени и минерални масла.
 • Дерматолошки тестиран.
 • 75 ml пред-депилациски спреј
 • Бидете сигурни дека кожата Ви е чиста и сува пред употреба на спрејот.
 • Испрскајте го пределот кој сакате да го депилирате со Pain-Less спрејот.
 • Втријте го во кожата со лесна масажа.
 • Почекајте спрејот целосно да се апсорбира на Вашата кожа. По апсорпцијата може да се депилирате.
blank
 • Пазуви
 • Раце
 • Бикини зона
 • Нозе
 • Тело

* Може да се употребува за сите делови на телото.

* Делови каде восокот не би требало да се употребува.

 • Производот тестирајте го на мала површина од Вашата кожа 24 часа пред негова употреба. Доколку не се јават алергиски или други несакани ефекти, продолжете со негова употреба.
 • Доколку имате проблем со кожата или имате некоја кожна болест, Ве молиме консултирајте се со Вашиот лекар пред негова употреба.
 • Во случај на контакт со очи , веднаш исплакнете со вода.
 • KЧувајте го подалеку од дофат на деца.
 • Производот е запалив затоа чувајте го подалеку од извор на топлина.
 • Чувајте го на ладно и суво место.
 • За надворешна употреба.

НАШИ ПРОИЗВОДИ

© REMOVE е бранд на TredA. 2016⎪www.tredafmcg.com