• blank
 • blank
 • blank

Pain-less
пред-депилациски марамчиња


Правилата за депилација се променија! Уживајте во релаксирана депилација без болка!

„Pain-less“ пред-депилациските марамици се со природен анестетик, и овозможуваат безбедна и безболна депилација со формула добиена од природни растителни масла. Тоа помага да се намали непријатното чувство кое може да се појави во тек на депилација, како и да се спречи појава на осип, црвенило и иритација на кожата после депилација.

„Pain-less“ пред-депилациските марамици се практични и овозможуваат чувство на сигурност и хигиенски услови за време на депилацијата. Може да се купат посебно и во пакување со следниве производи:

 • Remove "Cold Wax Strips Maxi Kit 52 CT"
 • Remove "Brazilian Bikini Special Wax" за интимната зона
 • Remove "Smart Wax Roll-on Liposoluble Wax Kit"
 • Remove "Smart Wax Roll-on System Liposoluble Wax Kit" со електричен греач

„Pain-less“ пред-депилациските марамчиња за безболна депилација без парабени и минерални масла се патентиран производ и сите права се задржани.

 

 • Природна формула добиена од 100% природни масла.
 • Без парабени и минерални масла.
 • Дерматолошки тестирано
 • 20 "Pain-less" пред-депилациски марамчиња
 • Вашата кожа треба да е сува и чиста пред нанесување на восокот.
 • Со Pain-less марамчињата измасирајте го пределот кој ќе го депилирате минимум 10 минути пред да го нанесете восокот. После 10 минути откако Вашата кожа целосно ја апсорбирала течноста, избришете го пределот со хартиена марамица со што кожата ќе биде целосно сува. Маслото од марамицата кое Вашата кожа го впила, помага, да се намали непријатното чувство кое може да се појави во тек на депилацијата, и спречува да се појави осип, црвенило и иритација на кожата после депилација.
 • Исушете ја кожата со чисто марамче или памук после 10 минути.
 • Доколку ставите бебешка пудра на тоа место, кожата побрзо ќе се исуши и депилацијата ќе биде поефикасна.
 • Доколку користите "Smart Wax Roll on" кој се загрева или некој сличен восок, може да ги нанесете "Pain-less" марамиците истовремено кога започнувате да го загревате восокот, со што ќе сочувате време.
blank
 • Лице
 • Под пазуви
 • Раце
 • Бикини зона
 • Нозе
 • Тело

* Сите делови од телото освен осеТливата зона околу очите.

* Делови каде восокот не би требало да се употребува.

 • Пред употреба прочитајте ги сите упатства и предупредувања кои се наоѓаат во кутијата. Ве молиме да се придржувате на нашите инструкции.
 • Пред секоја употреба тестирајте ги Pain-less марамиците на мала површина од Вашата нога како би се отстранил ризик од можна алергиска реакција. Доколку во рок од 24 часа немате реакција може да го употребите поизводот.
 • Пределот кој го тестирате треба да е сув и чист.
 • Save the outer package of the product.
 • Доколку имате проблеми со кожата или некаква кожна болест, Ве молиме посоветувајте се со Вашиот лекар пред употреба.
 • Во случај на проголтување консултирајте се со Вашиот лекар и покажете му го надворешното пакување.

НАШИ ПРОИЗВОДИ

© REMOVE е бранд на TredA. 2016⎪www.tredafmcg.com