• blank
 • blank
 • blank

Ленти за восок


25 % подолги ленти за депилација, го зголемуваат ефектот на депилацијата со својата специјална текстура и снага.

Remove Waxing Paper Ви овозможуваат едноставно и практично доживување со силна лепливост и цврст дизајн. Лентите се произведени во густа, рамна и трајна форма чија должина изнесува 2,5м во 10 ленти. Една лента е со димензија 7 x 25.

 

 • Цврсто припојување
 • Динамична и силна текстура
 • 25% подолги
 • 25% подолги
 • За уникатно чувство при депилација, препорачуваме да ги употребувате лентите со Smart Roll-on восок.
 • За да постигнете ефикасни резултати. Залепете ја лентата во правец на раст на влакната.
 • Залепете ја лентата со восок во правец на раст на влакната и притиснете за да ги отстраните меурчињата.
 • Повлечете ја траката во еден потег, паралелно , во спротивен правец од растот на влакната.
 • Ако ја затегнувате кожата со една рака додека ја повлекувате лентата со восок, одбегнувате да остане восок на кожата.

НАШИ ПРОИЗВОДИ

© REMOVE е бранд на TredA. 2016⎪www.tredafmcg.com