• blank
  • blank
  • blank

Pain-less пред-депилациски марамчиња

Pain-less Пред-депилациски спреј

Ленти за тело 20 + 4 парчиња

Ленти со ладен восок Maxi Сет 52 CT

Retouch Pen Молив со восок

Multi Action

Squeeze Wax

Smart Roll-on систем со греач

Smart Roll-on восок во патрони

Brazilian Bikini

After Wax Cleaning марамици за чистење

Крема за отстранување на влакна

Ленти за восок

© REMOVE е бранд на TredA. 2016⎪www.tredafmcg.com